Trailere

Destiny 2 dezvăluie Festival of the Lost

Un nou trailer pentru Destiny 2 aduce vești interesante pentru jucători cu privire la evenimentul Festival of the Lost 2023. Acest festival începe pe 17 octombrie și promite să aducă numeroase moduri de joc noi, recompense atrăgătoare și echipamente tematice.

Una dintre noutățile principale ale Festival of the Lost este introducerea Eerie Engrams, o resursă specială. Acestea pot recompensa instantaneu jucătorii cu echipament, sau pot fi folosite pentru a obține arme legendare sau echipamente exotice de la Eva Levante. De asemenea, jucătorii pot câștiga picături rare de tip Memento în timpul acestui eveniment.

Trailerul prezintă cu mândrie setul de armuri tematice “Creepy Crawlies,” care a fost ales de comunitate și transformă cele trei clase în diferite forme de gândaci și păianjeni. Cosmetice, emoții și măști noi sunt, de asemenea, evidențiate în trailer, inclusiv o mască a șefului raidului Rhulk.

De-a lungul anilor, Festival of the Lost a devenit un eveniment sezonier mai amplu în Destiny 2, aducând în fiecare an mai mult conținut, recompense și activități. Ediția din acest an continuă această tradiție, oferind versiuni legendare ale Sectorilor Pierduți bântuiți, pentru provocări mai mari și mai multe recompense. Evenimentul introduce și Eerie Engrams, care pot fi folosite pentru a obține echipamente exotice.

Echipamentul tematic pentru Festival of the Lost din acest an se numește “Creepy Crawlies” și transformă clasele în forme înfricoșătoare. Cosmeticele vor juca un rol important în eveniment, oferind jucătorilor o mulțime de opțiuni pentru personalizare, inclusiv emoții și măști tematice.

Trailerul dezvăluie și modurile de joc, inclusiv Legendary Lost Sectors, unde jucătorii pot câștiga recompense și Eerie Engrams învingând inamici. Cu revenirea puștii de lunetist Mechabre și introducerea unui nou lansator de grenade grea numit Acosmic, există o varietate de arme și echipamente de explorat.

Eerie Engrams vor deveni mai valoroase ca niciodată, deoarece pot fi concentrate în echipamente exotice, inclusiv cele pe care jucătorii nu le-au obținut încă. Acest lucru deschide o nouă modalitate de a obține echipamente exotice mai noi, fără a fi nevoie de activități precum Legendare sau Master Lost Sectors.

Festival of the Lost în Destiny 2 promite să aducă o atmosferă de Halloween în joc și o mulțime de provocări și recompense pentru jucători. Evenimentul începe pe 17 octombrie și continuă să evolueze, oferind conținut și experiențe noi an de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *