Lansări

DESOLATIUM, aventura point-and-click vovecraftiană, disponibilă acum pe PC

DESOLATIUM, o aventură grafică „point-and-click” inspirată de miturile lui Lovecraft, este disponibilă acum pe PC prin Steam, Epic Games Store și Microsoft Store. Intră într-o lume plină de mister și pericol, unde fiecare alegere contează în descoperirea adevărului ascuns în spatele haosului.

Cu ocazia Zilelor Lovecraftian de la Steam, DESOLATIUM poate fi achiziționat cu o reducere specială de 15% în perioada 5 aprilie – 12 aprilie. Nu rata șansa de a te aventura într-o lume înfricoșătoare și de a experimenta întunericul și nebunia miturilor lui Lovecraft.

Aventura din DESOLATIUM te va purta într-o călătorie fascinantă într-un univers lovecraftian, unde vei investiga dispariția unui prieten și vei descoperi secretele unei lumi pline de entități supranaturale și culte misterioase. Jocul oferă o varietate de finaluri posibile, iar fiecare alegere pe care o faci va influența cursul evenimentelor.

Inspirat din miturile lui Cthulhu de la HP Lovecraft, DESOLATIUM te va introduce într-o dimensiune de groază cosmică, în care vei întâlni ființe de altă lume, crime rituale și revelații înfricoșătoare. Atmosfera înfricoșătoare este întregită de o coloană sonoră excepțională, compusă de Xabi San Martín, clavipierul trupei La Oreja de Van Gogh.

DESCOPERĂ DESOLATIUM și bucură-te de o experiență premiată, care te va captiva și te va provoca să îți pui la îndoială propria existență. Jucați rolul a patru personaje diferite, explorați locații într-un mediu vizual captivant și bucurați-vă de o poveste complexă și misterioasă într-un stil de benzi desenate, completat de sunet ambisonic (8D).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *