Știri

Designerul Dead Cells revine cu Tenjutsu: un nou luptător ucigaș

Tenjutsu, noul joc al fostului designer și director al Dead Cells, Sebastien Benard, a fost una dintre cele mai impresionante dezvăluiri de la Summer Game Fest din acest an și un punct culminant al prezentării Devolver Direct. Dezvoltat sub bannerul Deepnight Games, Tenjutsu promite să aducă o experiență captivantă de brawler rogue-lite, combinată cu acțiune intensă de kung fu.

Sebastien Benard, cunoscut pentru succesul său cu Dead Cells, a pornit pe cont propriu pentru a crea Tenjutsu. Jocul se inspiră din stilul său anterior, dar schimbă perspectiva la una de sus în jos, păstrând fluiditatea și dinamismul pentru care Dead Cells este renumit.

În Tenjutsu, jucătorii vor intra în pielea unui fost yakuza, hotărât să doboare puternicele familii criminale care conduc orașul. Povestea oferă flexibilitate, permițând jucătorilor să înfrunte cele patru familii în orice ordine doresc. Sistemul de luptă este profund ancorat în artele marțiale și kung fu, incluzând o gamă variată de arme și tehnici de luptă ce pot fi îmbunătățite pe parcursul jocului.

O caracteristică inovatoare a jocului este dinamica între pregătirea jucătorului și dificultatea inamicilor. Cu cât vă pregătiți și vă antrenați mai mult, cu atât inamicii devin mai puternici, adăugând o dimensiune strategică suplimentară. Deși trailerul nu explică în detaliu acest mecanism, promite să aducă un plus de provocare și strategie.

Tenjutsu este în prezent în dezvoltare pentru PC și console, iar un demo al proiectului original care a inspirat jocul este disponibil pe itch.io. Fanii pot viziona trailerul de dezvăluire pentru o primă impresie asupra acestui joc promițător.

Cu talentul și experiența lui Benard în spatele proiectului, Tenjutsu are toate ingredientele pentru a deveni un nou hit în genul brawler rogue-lite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *