Lansări

Descoperă misterul cu Boxes: Lost Fragments – jocul de puzzle s-a lansat pe Steam

Big Loop Studios, în colaborare cu Snapbreak Games, aduce pe Steam astăzi aventura captivantă a Boxes: Lost Fragments! Fiecare cutie ascunde un secret, iar fiecare secret deschide ușa către o nouă și palpitantă aventură!

Pregătește-te pentru o călătorie în necunoscut, într-un conac grandios unde fiecare cameră ascunde secrete fascinante. În pielea unui hoț legendare, vei naviga printr-o rețea de cutii de puzzle unice, provocându-ți nu doar inteligența, ci și creativitatea.

Acest joc de evadare puzzle 3D multiplatform promite o experiență captivantă, îmbinând povestea modernă cu un cadru clasic și atmosferic. CEO-ul Big Loop Studios, Boyko Spasov, împărtășește entuziasmul: „Cu Boxes: Lost Fragments, ne-am propus să creăm o lume în care jucătorii nu rezolvă doar puzzle-uri; ei trăiesc misterul. Nu este doar un joc; este o experiență epică, o călătorie care va captiva jucătorii de la prima cutie până la ultima.”

Repere ale jocului:

Explorează un conac de lux: Plimbă-te printr-un conac grandios, cu camere fastuoase pline de secrete și surprize.
Rezolvă puzzle-uri captivante: Înfruntă puzzle-uri provocatoare în fiecare cutie unică, testându-ți acuitatea mentală și creativitatea.
Descoperă o poveste fascinantă: Fiecare cutie de puzzle dezvăluie un fragment din povestea generală, alcătuind o narațiune interactivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *