Lansări

Descoperă misterele crimelor ABC cu Hercule Poirot în Agatha Christie: The ABC Murders, acum disponibil pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S

Ești pregătit să-ți pui mintea la încercare? Faimoasa investigație a lui Hercule Poirot prinde viață în Agatha Christie: The ABC Murders, acum disponibilă pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Intră în pielea renumitului detectiv și asumă-ți provocarea de a prinde un criminal misterios cunoscut sub numele de “ABC”. Explorează scene ale crimei detaliate, interoghează suspecți și folosește-ți inteligența pentru a rezolva puzzle-uri complicate.

Versiunile PlayStation 5 și Xbox Series aduc o experiență de joc îmbunătățită, cu grafică rafinată și opțiuni de redare 4K la 30 FPS sau 1080p la 60 FPS.

Agatha Christie: The ABC Murders te așteaptă cu o poveste captivantă, o atmosferă plină de suspans și provocări intelectuale care îți vor pune la încercare abilitățile de deductie.

Nu rata ocazia de a te alătura lui Hercule Poirot în rezolvarea unuia dintre cele mai faimoase cazuri ale sale!

Caracteristici cheie:
Investighează o serie de crime misterioase: Preia rolul lui Hercule Poirot și explorează scene ale crimei detaliate pentru a descoperi indicii esențiale.
Interoghează suspecți: Pune întrebări cheie, observă reacțiile și analizează alibiurile pentru a identifica criminalul.
Rezolve puzzle-uri provocatoare: Testează-ți abilitățile de deducție prin rezolvarea puzzle-urilor complexe care te vor ajuta să avansezi în poveste.
Grafică rafinată: Bucură-te de o experiență de joc imersivă cu grafică îmbunătățită pentru PlayStation 5 și Xbox Series.
Opțiuni de redare multiple: Alege între 4K la 30 FPS sau 1080p la 60 FPS pentru o experiență de joc personalizată.

Agatha Christie: The ABC Murders este disponibilă acum pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S în format digital și fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *