Știri

Descoperă mecanica jocului The Rogue Prince of Persia

Evil Empire aduce o nouă perspectivă asupra acțiunii rogue-lite cu The Rogue Prince of Persia, care va fi lansat în acces anticipat pe 14 mai. Înainte de acest moment, dezvoltatorii au publicat mai multe videoclipuri de actualizare a comunității, concentrându-se în această săptămână pe mecanismele de traversare și acrobație. Iată ce trebuie să știi:

Mecanismele de traversare sunt esențiale în joc, oferind un sentiment fluid de navigare prin medii pline de pericole. Prințul poate efectua sărituri peste goluri, alunecări pe rampe și alergări pe pereți, aducând o varietate de mișcări captivante. Este posibil să alergi pe pereți în diferite direcții – orizontal, vertical și chiar diagonal – deschizând noi căi și strategii de traversare. Totuși, este important de menționat că coborârea pe pereți nu este posibilă, ceea ce adaugă o nouă dimensiune de strategie în explorarea mediilor.

Abilitățile acrobatice ale Prințului sunt impresionante, permițându-i să se balanseze din stâlpi și să execute sărituri spectaculoase. O altă tactică interesantă este posibilitatea de a sări peste inamici pentru a-i înfrunta din spate, așa cum se întâmpla în Nisipurile Timpului. De asemenea, jucătorii au posibilitatea de a încetini căderea pe distanțe mari folosind un cuțit special.

The Rogue Prince of Persia va oferi o experiență captivantă în accesul anticipat, inclusiv primul act, șase niveluri, doi șefi și o varietate de arme. Disponibil pe PC prin Steam Early Access la lansare, jocul promite să ofere o combinație perfectă între acțiune, aventură și strategie. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii și vedeți gameplay-ul aici pentru a vă pregăti pentru aventură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *