Știri

Descoperă jocurile gratuite oferite de Amazon Prime Gaming pentru martie 2024

Amazon Prime Gaming vine cu o nouă surpriză pentru abonații săi în luna martie 2024, aducând în atenție o listă captivantă de opt jocuri gratuite disponibile pentru PC.

Fiecare săptămână, abonații Amazon Prime Gaming se pot bucura de privilegiul de a revendica cel puțin un joc gratuit, iar luna aceasta nu face excepție. Printre titlurile oferite gratuit în martie 2024 se numără Fallout 2, Scarf, Mystery Case Files: Moths to a Flame și Invincible Presents: Atom Eve, alături de alte opțiuni atrăgătoare.

Pe lângă accesul la aceste jocuri gratuite, abonații beneficiază și de alte avantaje exclusive, cum ar fi conținut din joc, pachete și skin-uri speciale disponibile doar pentru aceștia. În plus, există posibilitatea de a juca în cloud pe platforma Amazon Luna.

Abonații se pot implica și în provocări zilnice exclusive, precum cele din jocul Dungleon, oferindu-le o experiență variată și captivantă în cadrul abonamentului lor Amazon Prime. Cu o gamă variată de jocuri, fiecare lună aduce noi aventuri și provocări pentru pasionații de gaming.

În ceea ce privește distribuția jocurilor pentru luna martie, abonații vor putea descărca titlurile menționate treptat pe parcursul lunii. De exemplu, pe 7 martie, pot revendica Fallout 2 prin GOG Code și Scarf prin aplicația Amazon Games, iar pe 14 martie, Mystery Case Files: Moths to a Flame prin aceeași aplicație și Invincible Presents: Atom Eve prin Epic Games Store.

Aceste jocuri gratuite oferă oportunitatea de a explora universuri noi și de a trăi experiențe captivante, totul fiind disponibil exclusiv pentru abonații Amazon Prime Gaming în luna martie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *