Trailere

Descoperă Endzone 2 printr-un nou trailer

Assemble Entertainment și Gentlymad Studios au dezvăluit cu mândrie primul trailer de joc pentru Endzone 2, constructorul de orașe post-apocaliptice așteptat, înainte de lansarea sa în Early Access pe Steam în vara anului 2024. Trailerul captivant oferă o perspectivă detaliată asupra lumii devastate de dezastre, dezvăluind complexitatea mecanicii de construcție a jocului și provocările cu care se confruntă jucătorii în încercarea lor de a supraviețui.

În Endzone 2, jucătorii trebuie să-și extindă așezările și să se angajeze în misiuni periculoase pentru a aduna resurse vitale pentru supraviețuire. Cu toate acestea, lumea este plină de pericole și amenințări, iar deciziile inteligente sunt cruciale pentru supraviețuirea ta. Trebuie să explorezi teritoriile primejdioase în căutarea prăzii și să-ți dezvolți și să-ți extinzi așezările în mijlocul haosului.

Endzone 2 este un constructor de colonii post-apocaliptic, în care jucătorii trebuie să asigure supraviețuirea umanității după un cataclism devastator. Cu resursele limitate și mediul ostil, trebuie să navighezi cu înțelepciune și să construiești comunități prospere într-o lume aspră și implacabilă.

Caracteristicile jocului includ:

Supraviețuire într-un mediu necruțător, într-o lume plină de pericole și amenințări.
Libertatea de a alege punctul de plecare și de a prelua controlul asupra așezării tale.
Explorarea teritoriilor primejdioase în căutarea resurselor și a prăzii ascunse.
Construirea, dezvoltarea și extinderea așezărilor tale, adaptându-le nevoilor tale.
Progresul economic prin cercetarea și gestionarea eficientă a resurselor și a liniei de producție.
Îmbunătățirea abilităților comerciale și stabilirea rutelor comerciale esențiale pentru supraviețuire.
Endzone 2 va fi disponibil în Early Access pe PC prin Steam în vara anului 2024. Pregătește-te să supraviețuiești și să construiești în această lume post-apocaliptică implacabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *