Știri

Denuvo anunță noua tehnologie anti-piraterie: TraceMark

Dezvoltatorul Denuvo, Irdeto, a dezvăluit o nouă tehnologie anti-piraterie numită TraceMark pentru jocuri, oferind dezvoltatorilor instrumente pentru a urmări scurgerile din jocurile lor. Acest software permite integrarea de filigrane vizibile sau invizibile în versiunile de jocuri, permițând dezvoltatorilor să urmărească cu precizie conținutul scurs înapoi la sursă. Irdeto afirmă că această capacitate va face pe cei care leake să se gândească de două ori înainte de a distribui neautorizat conținutul.

TraceMark include și un portal de detectare cu autoservire, care permite dezvoltatorilor să verifice independent dacă sunt detectate filigrane în munca lor. Irdeto susține că acest sistem poate detecta filigrane chiar și în condiții dificile, cum ar fi modificările de luminanță sau compresie.

Deși Denuvo a fost criticat anterior pentru efectele sale negative asupra performanței jocurilor pe PC, Irdeto susține că TraceMark este un instrument eficient și ușor de integrat în fluxurile de lucru existente ale dezvoltatorilor. Cu toate acestea, unele jocuri, cum ar fi Doom Eternal și Resident Evil Village, au renunțat la Denuvo după lansare, din cauza plângerilor cu privire la scufundările de performanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *