Știri

Demo-ul Stellar Blade va fi disponibil pe 29 martie

Stellar Blade, următorul joc al PlayStation Studios, va oferi jucătorilor ocazia de a explora universul său captivant printr-un demo special care va fi lansat pe 29 martie. Această demonstrație gratuită va acoperi secțiunea de deschidere a jocului, care se încheie la prima luptă cu șefii, oferind astfel un gust autentic al experienței de joc.

Demo-ul va include tutoriale pentru a vă familiariza cu elementele fundamentale ale luptei și vă va permite să explorați Eidos 7 postbelic, un oraș uman infestat acum de Naytiba, invadatorii extratereștri care vor servi drept antagoniști principali ai jocului. De asemenea, jucătorii care finalizează demo-ul vor primi o “mică surpriză”, promițând o experiență captivantă chiar și înainte de lansarea completă a jocului.

Unul dintre aspectele remarcabile ale demo-ului este posibilitatea de a transfera datele de salvare în jocul complet atunci când acesta va fi lansat în luna aprilie. Aceasta oferă o oportunitate unică pentru jucători de a începe aventura lor în Stellar Blade și de a continua să exploreze și să se angajeze în lupte captivante fără a pierde progresul realizat în demo.

Stellar Blade este programat să fie lansat exclusiv pentru PlayStation 5 pe 26 aprilie, iar demo-ul va fi un mod perfect pentru fanii jocurilor de acțiune să se pregătească pentru această aventură epică. Odată cu apropierea datei de lansare, anticipația crește, iar demo-ul este doar începutul unei călătorii care promite să ofere o experiență de joc remarcabilă și plină de acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *