Trailere

Demo-ul pentru Terminator: Dark Fate – Defiance este disponibil acum

Un demo pentru Terminator: Dark Fate – Defiance, un joc cu licență oficială din universul Terminator dezvoltat de Skydance, a fost lansat și este disponibil gratuit pe platforma Steam. Această versiune demo face parte din evenimentul Steam Next Fest și oferă jucătorilor posibilitatea de a experimenta lupta pentru supraviețuirea umanității într-un viitor post-apocaliptic.

Terminator: Dark Fate – Defiance este un joc de strategie în timp real care are loc în universul cinematografic Terminator. Jucătorii se vor confrunta cu o lume post-apocaliptică în care oamenii trebuie să lupte pentru supraviețuire împotriva Legiunii sintetice. Atât oamenii, cât și mașinile sunt echipate cu arme și tehnologie avansată din viitorul apropiat.

Demo-ul conține trei misiuni de campanie și o hartă de luptă pentru un singur jucător, permițând jucătorilor să experimenteze aspecte esențiale ale jocului. Jocul complet promite o campanie bogată în poveste, diverse moduri de luptă și opțiuni multiplayer.

Jocul pune accentul pe lupta dintre trei facțiuni distincte: Fondatorii, Legiunea și Mișcarea. Caracteristicile cheie ale jocului includ opțiuni multiple în campanie, dialoguri ramificate, evenimente și obiective ale misiunilor, precum și un ecran de gestionare a armatei. Acest ecran permite jucătorilor să-și îmbunătățească personajele, armele, armura și vehiculele, precum și personalizarea unităților.

Demo-ul se concentrează pe modul de luptă Asalt, unde jucătorii pot alege între facțiunile Fondatori și Legiune. Jocul complet va include, de asemenea, moduri de joc suplimentare, cum ar fi modul Dominare, cu reguli diferite pentru fiecare facțiune.

În plus, jocul oferă opțiuni de multiplayer, permițând până la 4 jucători să se dueleze în partide 1v1, 2v1 sau 2v2.

Terminator: Dark Fate – Defiance promite o experiență de strategie în timp real într-un viitor post-apocaliptic, în care tacticile pe câmpul de luptă vor avea consecințe profunde asupra luptei pentru supraviețuire. Deciziile luate de jucători în timpul campaniei vor afecta direcția poveștii și relațiile cu alte facțiuni de supraviețuitori umani.

Jocul complet este programat să fie lansat în toamna anului 2023 pe platforma PC.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *