Lansări

Demo-ul pentru Kunitsu-Gami: Path of the Goddess este disponibil acum, dezvăluind noi detalii despre gameplay

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, noul joc de acțiune-strategie al Capcom, se pregătește de lansare pe 19 iulie, iar pentru a stârni și mai mult interes, o demo este acum disponibilă pe toate platformele. Alături de demo, Capcom a dezvăluit și noi detalii despre joc, inclusiv setările sale inspirate din Japonia, mecanica de joc unică și o colaborare interesantă cu Okami.

Setări și poveste:
Kunitsu-Gami: Path of the Goddess te va transporta într-o lume vibrantă inspirată din Japonia, unde vei avea misiunea de a elibera satele de o corupție misterioasă. Jocul prezintă un ciclu zi-noapte care dictează modul de joc: ziua te vei concentra pe explorarea și restaurarea satelor, în timp ce noaptea te vei lupta cu dușmani periculoși.

Luptă strategică în timp real:
Sistemul de luptă din Kunitsu-Gami: Path of the Goddess combină elemente de acțiune în timp real cu strategie și apărare în turn. Vei putea întrerupe acțiunea pentru a planifica cu atenție atacurile, folosind abilitățile unice ale satenilor pe care îi vei recruta pe parcursul aventurii tale.

Colaborare Okami:
Pentru a celebra lansarea jocului, Capcom a anunțat o colaborare specială cu Okami, popularul joc de acțiune-aventură. Această colaborare va aduce în Kunitsu-Gami costume, arme și muzică inspirate din Okami.

Demo disponibilă:
Jucătorii curioși pot experimenta acum o parte din ceea ce oferă Kunitsu-Gami: Path of the Goddess prin demo-ul gratuit disponibil pe PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC. Capcom a declarat, de asemenea, că dacă demo-ul va atrage suficient interes, conținutul din colaborarea Okami va fi disponibil gratuit pentru toți jucătorii la lansarea jocului.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess promite o experiență de joc unică care combină elemente de acțiune, strategie și poveste captivantă. Cu demo-ul disponibil acum și cu detaliile noi dezvăluite, entuziasmul pentru lansarea jocului pe 19 iulie continuă să crească.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *