Știri

Demo-ul OutRage: Fight Fest este disponibil acum! Descoperă haosul haotic și distractiv pe Steam!

Fanii jocurilor frenetice și haotice se pot bucura acum de un aperitiv din OutRage: Fight Fest, de la Hardball Games, cu lansarea primului său demo public. Această degustare aduce un gust al haosului comedic care urmează să vină în versiunea completă a jocului, așteptată să fie lansată pe Steam la sfârșitul acestui an.

OutRage: Fight Fest este primul Mega-Brawler de 16 jucători din lume, oferind o experiență de luptă haotică și amuzantă în care jucătorii se lovesc, se aruncă și folosesc orice pot găsi în jur pentru a supraviețui și a câștiga. Cu moduri de joc precum Battle Royale, Free for All și moduri bazate pe echipă, fiecare meci este o explozie de distracție și distrugere.

Demo-ul oferă două moduri de joc: supraviețuire solo pentru 4 jucători și dominație de 8 jucători, unde echipa trebuie să lucreze împreună pentru a controla puncte cheie pe hartă. Jucătorii vor putea experimenta acțiunea frenetică și distrugerea intensă în 2 lumi de joc diverse, cu posibilitatea de a explora abilități noi și de a-și îmbunătăți tacticile de luptă.

Cu 5 skinuri diferite de personaje, abilități explozive și posibilitatea de a găzdui jocuri personalizate și de a împărtăși experiența cu prietenii, OutRage: Fight Fest promite să fie o experiență de joc memorabilă și distractivă.

Deși data oficială de lansare pe Steam nu a fost încă anunțată, fanii se pot pregăti pentru haosul pur și simplu pe care îl va aduce OutRage: Fight Fest. Cu până la 15 prieteni care se pot alătura în luptă, fiecare meci va fi o petrecere epică în care distrugerea este la ordinea zilei și orice poate fi folosit ca armă.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *