Știri

Demo-ul gratuit pentru Test Drive Unlimited Solar Crown, este disponibil acum pe Steam

NACON și KT Racing au anunțat data de lansare mult așteptată a Test Drive Unlimited Solar Crown pe 12 septembrie 2024. În plus, pentru a oferi jucătorilor un gust anticipat al acestui joc inovator, o demo gratuită este acum disponibilă pe Steam. Aceasta va putea fi accesată până pe 17 iunie 2024, la ora 10:00 AM PDT, ca parte a Steam Next Fest.

Jucătorii pot explora jocul fără limită de timp și pot experimenta o parte semnificativă a conținutului oferit de Test Drive Unlimited Solar Crown:

9 din cele 14 districte de pe insula Hong Kong sunt accesibile.
Primele 15 niveluri de progresie.
16 mașini disponibile pentru achiziție (Daily Drivers și Cross Country).
22 de mașini suplimentare disponibile pentru test drive în 6 dealeri de mașini (GT și Supercars).
27 de curse diferite.
HQ-urile clanului Străzi și Sharp.
Această demonstrație reprezintă o etapă crucială în procesul de testare tehnică la scară largă, vizând stabilitatea serverelor de joc și colectarea feedback-ului de la jucători. Pe lângă testarea tehnică, echipa de dezvoltare dorește să culeagă informații esențiale pentru a îmbunătăți experiența de joc înainte de lansarea oficială.

Jucătorii pot precomanda jocul acum, cu acces anticipat disponibil din 5 septembrie pentru cei care achiziționează ediția Gold, din 10 septembrie pentru cei care achiziționează ediția Silver Sharp/Streets (console) și din 12 septembrie 2024 pentru toate celelalte.

Test Drive Unlimited Solar Crown este un joc de curse online masiv deschis (MOOR) stabilit pe insula Hong Kong, recreată la scară 1:1. Participați la competiția Solar Crown, organizată de influenta organizație Radiant, conducând mașini excepționale de la mărci prestigioase precum Ferrari, Lamborghini, Bugatti și multe altele. Personalizați-vă experiența de joc alegându-vă clanul (Sharp sau Street) și cultivându-vă stilul pentru a impresiona și a vă apăra clanul.

Fiți pregătiți să vă cufundați în experiența Test Drive Unlimited Solar Crown din 12 septembrie 2024 pe PlayStation®5, Xbox Series X|S și PC, iar din 5 septembrie pentru cei care precomandă Gold Edition (toate platformele).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *