Știri

Demo-ul #DRIVE Rally ajunge la Steam Next Fest!

Bună șoferi! Scoateți praful mănușile de curse! Suntem încântați să anunțăm că #DRIVE Rally Demo este gata să mărească pe ecranele dvs. în timpul mult așteptatul Steam Next Fest, care va avea loc între 5 februarie și 12 februarie, începând cu ora 10:00 PT!

Feel the Rush: Pregătește-te să te cufunzi în lumea zguduitoare a #DRIVE Rally. Prinde roata mașinilor de raliu emblematice, abordează diverse terenuri și lasă fiorul vitezei să preia stăpânire pe măsură ce străbate fiecare pistă!

Iată ce este aliniat:

Modul de cursă rapidă: alegeți dintre cele 3 piste de raliu captivante de pe harta noastră uimitoare Holzberg.
Modul Carieră: Priviți în modul Carieră – alăturați-vă echipei Benzin Motors, completați-vă Jurnalul de curse și colaborați cu asul copilotului lui Benzin, Hans.
Alegeți-vă călătoria: testați 3 mașini bine reglate din diferite clase de viteză – elegantul Celestia, robustul Doggo RS și puternicul Das Sandsturm XR.
Mod Foto Distracție: Captură și prețuiește acele momente uluitoare de curse cu modul nostru Foto!
Marcați-vă calendarele de curse: aceasta este șansa dvs. de a fi unul dintre primii care iau demonstrația de raliu #DRIVE pentru o învârtire! Disponibil în timpul Steam Next Fest. Nu ratați această oportunitate de a vă prezenta priceperea la raliu!

Suntem încântați să vă alăturați lumii intense a Raliului #DRIVE. Perspectivele și feedback-ul dvs. de la această demonstrație sunt cruciale pe măsură ce ne cursăm spre marea lansare. Pregătește-te pentru a ridica puțin praf și a-ți etala abilitățile de raliu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *