Lansări

Demo-ul Dead Season a fost lansat înainte de Steam Next Fest

Iceberg Interactive și dezvoltatorul indie Pavel Kharev (cunoscut pentru Snail Bite) au dezvăluit cu entuziasm lansarea unei demo pentru jocul foarte așteptat de tactici pe rând, Dead Season. Acest demo va fi disponibil pe 30 mai, oferind jucătorilor o primă privire exclusivă asupra gameplay-ului și provocărilor care îi așteaptă, exact la timp pentru Next Fest de la Steam din iunie.

Dead Season scufundă jucătorii într-o experiență captivantă pentru un singur jucător, unde aceștia vor conduce o bandă de supraviețuitori printr-o lume infestată de zombi. Jucătorii vor fi nevoiți să caute resurse, să împlinească obiective și să supraviețuiască atacurilor necruțătoare ale strigoilor, folosindu-și priceperea strategică și gândirea rapidă pentru a naviga în această călătorie chinuitoare. Jocul complet este programat pentru lansare în cursul acestui an.

În această demonstrație, jucătorii vor avea ocazia să experimenteze următoarele:

Trei din cele șaisprezece niveluri: Veți începe cu un nivel de tutorial pentru a înțelege mecanica jocului și apoi veți continua cu două niveluri suplimentare care prezintă modul de joc și pregătesc scena pentru provocările viitoare.
Întâlniri diverse cu zombi: Înfruntați diferite tipuri de zombi în timp ce culegeți resurse și îndepliniți obiective.
Zgomotul atrage probleme: Făcând prea mult zgomot atrage amenințări mai periculoase, adăugând un strat suplimentar de strategie jocului vostru.
Demo-ul Dead Season va fi disponibil între 30 mai și 17 iunie pe Steam. Nu ratați șansa de a experimenta profunzimea strategică, acțiunea intensă și evadările la limită care definesc acest joc unic de tactici pe rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *