Lansări Trailere

Demo-ul Cats on Duty este disponibil chiar acum, oferind 5 misiuni captivante

Pentru toți fanii jocurilor cu pisici și a strategiilor în timp real, este o zi de bucurie! Demo-ul pentru jocul “Cats on Duty” dezvoltat de ESDigital Games și echipa Prikol este acum disponibil prin intermediul Steam.

Acest demo oferă o gustare din jocul complet și le permite jucătorilor să experimenteze o combinație unică de strategie în timp real, apărare în turn și mecanică de meci 3. Jucătorii vor putea construi un arsenal formidabil de arme, să colecteze resurse folosind mecanica de meci 3 și să achiziționeze turnuri cu tematică de pisici. Demo-ul include 5 misiuni, oferind o experiență captivantă de meci 3.

Caracteristicile cheie ale jocului includ:

Turnuri tactice de apărare: Jucătorii pot apăra teritoriul cu un arsenal variat de arme, de la puști puternice pentru atacuri la distanță până la pisici ninja cu lame ascuțite. Plasarea strategică a soldaților feline este cheia victoriei pe câmpul de luptă.

Dezlănțuirea Cattitude: Jucătorii se vor bucura de lupte epice ale pisicilor, trăsături jucăușe și sunete adorabile de miaunat, pe măsură ce pisicile lor războinice își arată personalitățile unice și își folosesc abilitățile speciale. Jocul oferă o combinație de sarmă și strategie pentru a menține distracția în timpul bătăliilor.

Meci 3 Mayhem: Jocul nu se limitează doar la apărarea turnurilor; adaugă o dimensiune captivantă cu mecanica de meci 3. Conectează pietre prețioase pentru a obține valută și pentru a cumpăra turnuri de pisici. Schimbă și combină pisicile pe câmpul de luptă pentru a crea turnuri îmbunătățite și pentru a declanșa atacuri devastatoare, inspirat de alte jocuri precum Plants vs Zombies și Tower Swap.

Demo-ul pentru “Cats on Duty” este disponibil chiar acum pe Steam și este o oportunitate excelentă pentru jucători să descopere universul adorabil și plin de acțiune al acestui joc. Cu un grafic fermecător de tip Pixel-Cat și medii diverse, “Cats on Duty” promite să fie o aventură captivantă pentru iubitorii de pisici și strategii în timp real.

Pregătește-te să îți personalizezi și să îmbunătățești echipa de pisici, să te confrunți cu dușmani formidabili și să explorezi medii unice în această experiență de joc plină de farmec. Așa că, dacă iubești pisicile și jocurile de strategie, nu rata această șansă de a testa demo-ul “Cats on Duty” chiar acum!

1 Comment

Comments are closed.