Știri

Demo-ul Banishers: Ghosts of New Eden acum disponibil pentru PC, PS5 și Xbox Series X/S – ocazia perfectă de a experimenta primul capitol al acestei aventuri narative

Dezvoltatorul DON’T NOD și editorul Focus Entertainment aduc o surpriză pentru fanii jocului de rol narativ Banishers: Ghosts of New Eden – o demo gratuită pe care o pot încerca înainte de a cumpăra jocul complet. Această demo, care prezintă prima misiune a jocului, este disponibilă acum pe PC, PS5 și Xbox Series X/S.

Jucătorii pot explora universul captivant al lui Banishers: Ghosts of New Eden și pot lua decizii critice în timp ce își încearcă abilitățile în prima misiune a jocului. Cel mai interesant aspect este că progresul realizat în demo poate fi transferat în jocul complet, oferind o experiență continuă și fluidă pentru cei care decid să achiziționeze versiunea completă a jocului.

Lansat în februarie, Banishers: Ghosts of New Eden urmărește aventura tulburătoare a lui Antea și Red în New Eden. O tragedie neașteptată îi aruncă în mijlocul unor evenimente înspăimântătoare, iar jucătorii vor trebui să navigheze prin alegeri dificile și să descopere cele cinci finaluri diferite ale poveștii pentru a-și dezvălui complet misterele.

Pentru toți cei interesați de jocurile narative captivante, demo-ul Banishers: Ghosts of New Eden este o oportunitate perfectă de a experimenta această aventură emoționantă înainte de a lua decizia de a achiziționa jocul complet.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *