Lansări

Demo-ul aventurii de acțiune în lume deschisă de la Angry Bulls Studio, Survive the Fall, a fost lansat

Angry Bulls Studio, creatorii anticipatului joc pentru PC “Survive the Fall”, au dezvăluit un trailer captivant al demo-ului jocului și au anunțat participarea la Steam Next Fest. Demo-ul, disponibil pentru toți jucătorii începând de astăzi până pe 12 februarie, oferă o privire detaliată asupra experienței palpitante pe care o aduce jocul.

“Survive the Fall” este un joc de acțiune în lume deschisă, plin de adrenalină, în care jucătorii trebuie să colecteze resurse, să construiască și să lupte pentru a-și reconstrui comunitatea și baza după impactul unui meteorit. Trailerul oferă o perspectivă captivantă asupra mecanicilor de joc și a provocărilor pe care le vor întâmpina jucătorii în această aventură palpitantă.

Jocul prezintă două moduri distincte, combinând o expediție de acțiune RPG cu un mod de tabără pentru construirea orașului. Jucătorii pot controla activ trei însoțitori, facilitând strângerea de resurse și lupta. Modul de planificare permite jucătorilor să încetinească lupta, să observe tactici inamicului și să dea ordine specifice însoțitorilor.

Angry Bulls Studio a anunțat că “Survive the Fall” va fi prezent la Steam Next Fest între 5 și 12 februarie, oferind jucătorilor o șansă exclusivă de a experimenta demo-ul jocului înainte de lansarea oficială. Demo-ul promite cel puțin 2 ore de joc captivant, în timp ce versiunea completă a jocului va oferi o experiență de cel puțin 40 de ore, desfășurată pe trei nivele mari și diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *