Știri

Demo-ul Alters este acum pe PC, jucați-l gratuit până pe 17 iunie

The Alters, noul titlu de la 11 bit Studios, își pregătește debutul în acest an, fără o dată exactă de lansare confirmată încă. Între timp, un demo gratuit este disponibil acum pe platforma PC, ca parte a evenimentului Steam Next Fest, până pe 17 iunie. Acompaniat de un nou trailer de joc, demo-ul oferă jucătorilor o primă vedere asupra lumii complexe a lui Jan Dolski și a alter-egourilor sale.

Povestea este plasată pe o planetă extraterestră amenințată de dezvoltarea sa accelerată datorită Soarelui său instabil. Jan trebuie să gestioneze o bază mobilă și să lupte pentru supraviețuire, dar nu este singur în această luptă. Folosind misteriosul Rapidium, el poate crea Alters – versiuni ale sale care au luat decizii diferite în viață și au ajuns în profesii variate.

Aceste Alters nu sunt doar clone simple; fiecare are propriile nevoi și intenții, unele dintre ele, cum ar fi cel care contemplă o „Rebeliune”, pot fi destul de provocatoare. Jucătorii trebuie să gestioneze aceste variante ale lui Jan, luând decizii cruciale pentru supraviețuirea lor și a comunității lor.

The Alters va fi lansat pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC, iar pe Xbox Game Pass în ziua lansării. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii și citiți interviul nostru exclusiv cu dezvoltatorii pentru a afla mai multe despre acest joc fascinant și provocator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *