Știri

Deltarune se poate lansa mai devreme decât se așteptau fanii

Toby Fox, dezvoltatorul creator al jocului indie îndrăgit Undertale, a adus vești atât bune, cât și proaste în buletinul informativ Undertale/Deltarune Halloween din 31 octombrie. Deltarune, succesorul lui Undertale, ar putea apărea mai devreme decât se anticipase, dar cu doar patru capitole în loc de cinci.

În declarația sa, Toby Fox a menționat că capitolul trei este aproape gata, iar capitolul patru are deja o cantitate substanțială de conținut. Cu toate acestea, capitolul cinci nu este aproape de finalizare, iar jocul va fi lansat fără acest capitol. Motivul, așa cum explică Fox, este că linia de sosire a capitolului 5 este încă departe, și el nu vrea să facă fanii să aștepte prea mult pentru a juca jocul complet.

Fox a dezvăluit o nouă strategie: lansarea Deltarune pentru cumpărare după finalizarea capitolului 4, astfel încât jucătorii să poată experimenta mai devreme poveștea jocului. Nu s-a menționat o dată de lansare exactă pentru capitolele trei și patru.

De menționat este faptul că primele două capitole ale Deltarune pot fi jucate gratuit pe PC, Playstation și Nintendo Switch. Nu este clar dacă capitolul cinci va fi lansat ulterior ca DLC plătit sau ca o actualizare gratuită.

Cu toate acestea, fanii lui Toby Fox și ai universului Deltarune pot anticipa cu nerăbdare experiența jocului complet, chiar dacă va fi lansat fără capitolul cinci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *