Știri

Deer and Boy: un nou joc de aventură narativă vine pe PC

Dezvoltatorul Lifeline Games a dezvăluit primul său joc, intitulat Deer and Boy. Acesta a fost prezentat printr-un trailer captivant în cadrul evenimentului Summer Game Fest din acest an, oferindu-le jucătorilor o privire în peisajele frumoase și povestea captivantă pe care o promite acest nou titlu.

Deși detalii specifice despre Deer and Boy sunt încă limitate, descrierea sa pe pagina de Steam sugerează că este un platformer drăguț și cinematografic, care va oferi o experiență bogată în poveste. Jocul urmărește povestea unui băiat care se întâlnește și se împrietenește cu un cerb în urma unui eveniment tragic. Împreună, ei explorează lumea, rezolvând puzzle-uri și navigând prin diversele medii ale jocului.

Un aspect interesant al Deer and Boy este evoluția cerbului pe măsură ce acesta crește alături de băiat. Împreună, ei vor trebui să înfrunte provocări și obstacole, descoperind noi abilități și modalități de a rezolva puzzle-uri în drumul lor. Jocul pare să aibă și elemente de fantezie, prezentând creaturi fascinante și unicități ale lumii sale.

Deer and Boy promite să ofere o experiență captivantă și emoționantă, iar fanii genului de aventură narativă vor fi cu siguranță nerăbdători să exploreze această lume frumoasă alături de băiat și cerb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *