Știri

Death Stranding primește un controler mobil în ediție limitată pentru lansarea pe dispozitivele Apple

Death Stranding se pregătește să își întâmpine fanii cu o surpriză deosebită – un controler mobil în ediție limitată. Această ediție specială a controlerului, denumit Backbone One, vine într-un design transparent galben-portocaliu, marcând o colaborare între Backbone și Kojima Productions. Cu puțin timp înainte de lansarea sa pe iPhone 15 Pro, jocul va fi completat de acest accesoriu care nu numai că oferă o experiență de joc îmbunătățită, dar și evidențiază estetica unică a universului Death Stranding.

Controlerul Backbone One Ediție Limitată va fi disponibil pentru achiziționare începând cu 30 ianuarie și este destinat exclusiv utilizatorilor de iPhone-uri cu port USB-C. Aceasta marchează prima dată când Backbone colaborează pentru a produce un controler tematic pentru un joc anume, iar rezultatul este o piesă de colecție transparentă cu nuanțe de galben-portocaliu, ilustrând simbolurile atât ale Backbone, cât și ale Kojima Productions.

Acest controler nu este doar un obiect de colecție, ci oferă și un cod de joc iOS gratuit pentru Death Stranding: Director’s Cut. Această ofertă generoasă face ca achiziționarea controlerului să fie nu doar o investiție în experiența de joc, ci și o modalitate de a obține conținut suplimentar pentru varianta mobilă a jocului.

De menționat că acest controler este compatibil doar cu iPhone-urile care dispun de port USB-C. Așadar, utilizatorii de iPhone 15 Pro vor avea posibilitatea de a se bucura de avantajele acestui controler transparent și tematic pentru Death Stranding: Director’s Cut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *