Știri

Death Stranding Director’s Cut sosește pe iPhone 15 Pro, iPad și Mac pe 30 ianuarie

Kojima Productions a anunțat cu entuziasm că Death Stranding Director’s Cut va fi disponibil pe iPhone 15 Pro, iPad și Mac începând cu data de 30 ianuarie. Această adaptare pentru dispozitivele Apple reprezintă cel mai recent salt al jocului pe platforme mobile, după succesul înregistrat pe PC și console.

Anunțată inițial în 2023, lansarea pe dispozitivele Apple a fost amânată până în 2024, cu editorul 505 Games explicând că au avut nevoie de mai mult timp pentru a dezvolta portul în mod corespunzător. Astfel, fanii vor putea experimenta versiunea extinsă și îmbunătățită a Death Stranding Director’s Cut pe iPhone 15 Pro, iPad și Mac care rulează pe cipurile din seria M și, respectiv, A17 Pro.

Această adaptare se alătură altor titluri notabile, cum ar fi Assassin’s Creed Mirage și Resident Evil Village și Resident Evil 4, care au ajuns deja pe dispozitivele Apple. Jocurile Capcom au fost lansate începând din decembrie, iar Resident Evil 4 și DLC-ul său Separate Ways au fost ultimele adiții.

În timp ce fanii se bucură de această extindere a universului Death Stranding pe platformele Apple, Kojima Productions continuă să lucreze la noi proiecte, inclusiv la un joc de groază intitulat OD și la o continuare a Death Stranding. Comunitatea este anticipată cu entuziasm să vadă cum se va traduce experiența Death Stranding pe aceste dispozitive mobile de ultimă generație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *