Trailere

Death Stranding 2: On the Beach este confirmat pentru lansare în 2025

În cadrul recentei prezentări Sony State of Play, Death Stranding 2 a captat atenția fanilor odată cu dezvăluirea oficială a numelui complet al jocului: “Death Stranding 2: On the Beach”. Noul trailer prezentat a oferit detalii suplimentare despre poveste și a confirmat faptul că jocul va fi lansat în 2025.

În această continuare, protagonistul Sam și echipa sa se mută într-o nouă locație, având același scop esențial de a reconstrui lumea și de a contracara amenințarea Death Stranding. O nouă figură, Drawbridge, partenera lui Fragile, joacă un rol crucial în această misiune, beneficiind de sprijinul financiar al unui misterios binefăcător.

Trailerul dezvăluie întoarcerea personajului Higgs (interpretat de Troy Baker), care folosește o chitară SF ca armă principală. Sam este însoțit de o nouă marionetă atașată de pantaloni. Imaginile de joc arată explorarea diverselor locații, de la orașe ruinare la deșerturi vast, evidențiind utilizarea diferitelor instrumente și mijloace de transport.

Death Stranding 2: On the Beach promite să continue experiența captivantă a seriei și să aducă noi elemente și personaje intrigante în universul său inedit. Lansarea oficială este programată pentru 2025, exclusiv pentru platforma PS5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *