Știri

Dead Season a fost dezvăluit

Iceberg Interactive și Pavel Kharev (Snail Bite) dezvăluie Dead Season, un nou joc de tactici pe rând pentru PC, plasat într-o lume post-apocaliptică de zombi, care va fi lansat în 2024. Lumea așa cum o cunoaștem s-a prăbușit, invadată de flagelul necruțător al strigoilor. În mijlocul haosului, un grup de supraviețuitori improbabili se unește și singurul lor scop: să reziste „Sezonul mort”.

În acest joc de tactici pe rând pentru un singur jucător, ghidează un grup de străini nepregătiți în lupta lor pentru a supraviețui unei apocalipse zombie. Caută obiecte, finalizează obiective, elaborează strategii pentru a supraviețui împotriva hoardelor necruțătoare de strigoi prin evadări înguste și apeluri apropiate, dar atenție, zgomotul atrage mai mult pericol. Poți scăpa de strânsoarea focarului?

Caracteristicile Sezonului mort includ:

Luptă neiertătoare pe rând, în care cauți arme, treci de nivel și deblochezi noi abilități pentru a depăși istețul și a supraviețui strigoilor.
Campanie pentru un singur jucător cu 16 misiuni, desfășurate printr-o narațiune adusă la viață prin benzi desenate în mișcare.
Fiecare zgomot pe care îl faci atrage atenția unor amenințări și mai periculoase.
Înfruntă o varietate de inamici, inclusiv diferite tipuri de adversari strigoi și bătăuși nemiloși.
Experimentează teama și disperarea de supraviețuire în timp ce traversi nopți pline de teroare și străzi acoperite de umbre.
Dead Season urmează să sosească pe PC anul acesta, 2024, prin Steam, Epic și GOG.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *