Știri

Dead Rising Deluxe Remaster: o revizuire amănunțită cu îmbunătățiri grafice și de gameplay cu lansarea pe 19 septembrie

Fanii survival horror se pot bucura, deoarece Capcom a dezvăluit mai multe detalii despre lansarea viitoare a Dead Rising Deluxe Remaster. Stabilit pentru a fi lansat pe 19 septembrie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, remasterizarea promite să ofere o experiență revigorată a jocului clasic de acțiune cu zombi, oferind în același timp o fidelă așteptărilor fanilor.

O revizuire grafică semnificativă:
Dead Rising Deluxe Remaster va fi alimentat de RE Engine de la Capcom, oferind o revizuire completă a aspectului jocului. Mediile vor fi aduse la viață cu detalii uimitoare, iar modelele de personaje vor fi îmbunătățite semnificativ. Deși jocul păstrează animațiile de luptă originale, vă puteți aștepta la o revizuire generală a fidelității vizuale.

Îmbunătățiri ale calității vieții și ale gameplay-ului:
Pe lângă revizuirea grafică, Dead Rising Deluxe Remaster va include o serie de îmbunătățiri ale calității vieții și ale gameplay-ului. Comportamentul NPC a fost ajustat pentru a crea o experiență mai realistă și mai captivantă, iar redabilitatea a fost îmbunătățită în diverse moduri. Jocul va fi, de asemenea, complet vocal pentru prima dată și va include salvari automate, suport audio 4K și 3D și multe altele.

O poveste clasică și un protagonist iconic:
Dead Rising Deluxe Remaster spune povestea lui Frank West, un fotojurnalist care se trezește prins într-un mall plin de zombi. Cu ajutorul armelor improvizate și a inteligenței sale rapide, Frank trebuie să supraviețuiască 72 de ore, să dezvăluie misterul din spatele epidemiei și să salveze cât mai mulți supraviețuitori posibil.

O lansare mult așteptată:
Dead Rising Deluxe Remaster a fost întâmpinat cu entuziasm de fani, care așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în mallul Willamette Park și să experimenteze groaza clasică a Dead Rising cu o sensibilitate modernă. Cu o combinație de îmbunătățiri grafice semnificative, îmbunătățiri ale calității vieții și ale gameplay-ului și o poveste atemporală, Dead Rising Deluxe Remaster promite să fie o experiență esențială atât pentru fanii seriei, cât și pentru nou-veniți.

Dead Rising Deluxe Remaster se lansează pe 19 septembrie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC. Pregătiți-vă să vă confruntați din nou cu hoardele de zombi și să descoperiți secretele din spatele epidemiei Willamette Park.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *