Știri

Dead Man’s Diary sosește pe PlayStation 5 – o aventură de supraviețuire captivantă

TML-Studios a dezvăluit cu entuziasm lansarea Dead Man’s Diary pentru PlayStation 5 în acest an, promițând o experiență captivantă de supraviețuire într-o lume post-apocaliptică. Jocul, anterior disponibil pe Steam și consolele Xbox, a fost rafinat și îmbunătățit pentru a beneficia de tehnologia de ultimă oră Unreal Engine 5.

Cu grafică hiperrealistă și detalii bogate, Dead Man’s Diary aduce la viață o lume distopică, oferind jucătorilor o combinație de acțiune-aventură și supraviețuire. Versiunea pentru PlayStation 5 beneficiază de îmbunătățiri semnificative, inclusiv suport pentru tehnologia Lumen a Unreal Engine 5, feedback haptic și declanșatoare adaptive ale controlerului DualSense™.

Versiunea actualizată la Unreal Engine 5 aduce o experiență de joc superioară, iar integrarea tehnologiei avansate de iluminare Lumen contribuie la un peisaj vizual uimitor. Jocul oferă sugestii integrate și un sistem de ajutor dinamic pentru a facilita o experiență de joc mai fluidă.

Printre caracteristicile exclusive pentru PS5 se numără folosirea deplină a caracteristicilor controlerului wireless DualSense™, adăugând un element captivant la experiența de joc. Dead Man’s Diary combină supraviețuirea clasică cu explorarea, puzzle-uri realiste și o poveste convingătoare, plasând jucătorii într-un tărâm post-apocaliptic plin de pericole și secrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *