Știri

Dead Island 2: SoLA se lansează pe 17 aprilie

După lansarea lui Dead Island 2 anul trecut, Deep Silver și dezvoltatorul Dambuster Studios au anunțat că sunt în lucru două extinderi pentru RPG-ul de acțiune. Primul DLC, Haus, a fost lansat în noiembrie, iar acum a fost anunțată data de lansare pentru al doilea.

Dead Island 2: SoLA (inițial anunțat ca SOLA Festival) va fi lansat în mai puțin de o lună, pe 17 aprilie. Extensia plătită va transporta jucătorii într-o nouă locație sub forma unui festival de muzică în inima LA. Sunetul Beat of the Autophage transformă oamenii în zombi, iar misiunea ta este de a preveni acest lucru să pună în pericol întreaga lume.

Pe lângă noul conținut al poveștii, SoLA va introduce și noi inamici, inclusiv Whipper, o variantă de vârf la distanță care s-a transformat într-un coșmar îngrozitor de auto-mutilare, și Clotter, un zombi de vârf care poate deveni imun la daune și poate trage un jet puternic de sânge asupra ta.

Expansiunea va aduce și noi arme, precum Ripper, o fuziune mortală între o bâtă de baseball și un ferăstrău circular, și Sawblade Launcher, care va lansa lame de ferăstrău.

La lansare, Dead Island 2: SoLA va fi disponibil pe PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC prin Epic Games Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *