Zvonuri

Dead Island 2 primește un nou mod de supraviețuire numit “Neighborhood Watch”

Dead Island 2, dezvoltat de Dambuster Studios, a fost în centrul atenției datorită numeroaselor întârzieri, dar cu toate acestea, s-a bucurat de succes, vânzând peste două milioane de exemplare până la data de 24 mai. Acum, se pare că jocul va primi un nou mod de supraviețuire numit “Neighborhood Watch”.

Potrivit informațiilor furnizate de Insider Gaming, acest nou mod presupune că trei jucători trebuie să supraviețuiască pe parcursul a cinci zile de joc. Ei trebuie să caute arme și provizii, să plaseze capcane și să apere o casă de siguranță împotriva unei hoarde de zombi care se apropie. Modul oferă diferite obiective, cu dificultate variabilă, de la una la cinci stele, iar completarea acestor obiective aduce recompense sub forma armelor și capcanelor. De asemenea, jucătorii pot elimina un tip special de zombi din hoardă.

Pe măsură ce zilele trec, obiectivele devin tot mai dificile, iar experiența poate deveni foarte intensă pe măsură ce jucătorii încearcă să-și apere casa de asaltul constant al zombilor. Nu este clar dacă acest mod va fi inclus în pachetul de expansiune “Haus”, care este programat să fie lansat în trimestrul patru al anului 2023, sau dacă va fi oferit separat. Fanii jocului trebuie să rămână la curent cu anunțurile oficiale pentru a afla mai multe detalii.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *