Știri

Dead Island 2 debutează pe Steam pe 22 aprilie, iar Dead Island: Riptide – Definitive Edition este disponibil gratuit!

Dambuster Studios a confirmat că jocul său popular cu zombie, Dead Island 2, va fi disponibil pe platforma Steam începând cu data de 22 aprilie, marcând sfârșitul perioadei de exclusivitate a Epic Games Store.

În Dead Island 2, te vei trezi în Los Angeles, încercând să supraviețuiești într-o lume afectată de un virus mortal. Având norocul de a fi imun, vei naviga prin locuri emblematice precum Beverly Hills și Santa Monica, alături de prietenii tăi, încercând să afli adevărul din spatele acestei epidemii.

Pentru a marca acest eveniment, Dead Island Riptide – Definitive Edition este disponibil gratuit timp de 48 de ore. În acest joc, preia povestea imediat după evenimentele din primul Dead Island, plasându-te pe o navă militară atacată de zombi. Când nava se prăbușește pe insula Palanai, trebuie să luptați nu numai cu zombi, ci și cu dilemele morale.

Versiunea remasterizată a lui Dead Island: Riptide – Definitive Edition aduce grafică îmbunătățită și include toate DLC-urile anterioare. De asemenea, beneficiați de o reducere de 75% pentru Dead Island: Retro Revenge, care va costa doar 1,24 USD.

Așadar, pregătește-te să te alături bătăliei împotriva zombilor în Los Angeles și pe insula Palanai, iar dacă nu ai jucat încă Dead Island: Riptide – Definitive Edition, acum este momentul perfect să-l revendici gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *