Știri

Dead by Daylight primește noi produse cosmetice prin colaborarea cu Slipknot

Dead by Daylight continuă seria sa de colaborări cu celebrități din lumea muzicii, de această dată făcând echipă cu trupa de metal Slipknot pentru a aduce noi produse cosmetice cu tematică horror în joc.

Dezvoltatorul Behavior Interactive a dezvăluit această nouă colaborare, care va aduce 8 produse cosmetice noi pentru Killeri. Inspirată de look-urile recente ale membrilor Slipknot, această colecție va include măști disponibile pentru diferite personaje, precum The Wraith, The Deathslinger, The Doctor, The Clown, The Hillbilly, The Blight, The Trapper și o ținută completă cu mască pentru The Legion (Frank).

Toate noile măști, cu excepția ținutei complete pentru The Legion (Frank), vor putea fi amestecate și asortate cu alte produse cosmetice, oferind jucătorilor posibilitatea de a crea ansambluri unice și înfricoșătoare pentru Killer-ul preferat.

Această colaborare vine la scurt timp după ce Dead by Daylight a colaborat cu Iron Maiden pentru o altă serie de produse cosmetice pe tema celebrului lor brand. Această diversitate în colaborări arată angajamentul continuu al jocului de a oferi experiențe unice și interesante pentru comunitatea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *