Știri

Dead by Daylight pregătește o nouă colaborare surprinzătoare cu Dungeons & Dragons

Dead by Daylight a stârnit entuziasmul jucătorilor pentru o nouă colaborare, dezvăluind că aceasta va fi cu Dungeons & Dragons. Într-un scurt teaser, un Beholder își lovește capul de un zid al închisorii, provocând speculații privind ce orori vor aduce din lumea imaginară a Dungeons & Dragons.

Detaliile sunt puține, dar teaserul a promis mai multe informații pe 14 mai, în timpul fluxului live de aniversare. Cu anticipația crescând, fanii își pun întrebări despre natura acestei colaborări și cine ar putea fi personajul central al ei.

Dead by Daylight sărbătorește opt ani de existență și promite să aducă o experiență specială jucătorilor. În trecut, au colaborat cu diverse francize și personaje, iar introducerea Dungeons & Dragons în universul lor este un pas surprinzător, dar captivant.

Deși nu avem încă detalii concrete, este evident că fanii jocului pot aștepta ceva unic și memorabil din această colaborare. Rămâneți conectați pentru mai multe informații pe 14 mai și pregătiți-vă să vă aventurați într-o nouă lume de teroare și aventură în Dead by Daylight!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *