Știri

Dead by Daylight Mobile și Attack on Titan au prezentat o nouă colaborare

Dead by Daylight Mobile tocmai a anunțat un crossover limitat în timp cu legendara franciză Attack on Titan. Jucătorii vor fi încântați să vadă revenirea ținutelor îndrăgite, precum și lansarea unor articole unice și personalizabile, exclusive pentru versiunea mobilă. Colaborarea Attack on Titan x Dead by Daylight Mobile urmează să devină un eveniment de neratat în lumea jocurilor mobile!

Crossover-ul pe timp limitat va începe pe 26 octombrie și se va încheia pe 9 noiembrie, durând doar două săptămâni.

Dead by Daylight Mobile Exclusive Attack on Titan Signature Outlooks
În crossover, personajele principale din Attack on Titan și Dead by Daylight Mobile vor fi combinate într-un mod foarte creativ, aducând trei noi ținute exclusive [Attack on Titan – Trapper], [Mikasa – Yui Kimura], [Levi – Jake Park] la Dead by Daylight Mobile.

Ca o combinație a celor mai importante personaje din cele două universuri, ținuta [Attack on Titan – The Trapper] a fost dezvoltată în trei niveluri diferite: argint, aur și platină. Diferitele niveluri ale ținutei au fost concepute în funcție de aspectul și caracteristicile lui Attack Titan în diferite perioade ale poveștii originale, începând de la o schemă roșu închis pătată de sânge, apoi la roșu arzător și, în final, aspectul rece albastru de gheață din ultimul capitol din Atacul asupra Titanului.

[Mikasa – Kimura Yui] are același păr scurt și îngrijit și costum de luptă strâmt ca și personajul din etapa târzie a lucrării originale. Eșarfa roșie emblematică este dovada trecutului ei răsucit cu Eren. Cu echipamentul de manevrare vertical în spate și cu lama de pe partea laterală a piciorului fiind echipată, ea este gata să se alăture luptei.

[Levi – Jack Park] poartă un batic alb și o eșarfă cu mâneci suflecate pentru a-și arăta brațele puternice, o ținută ocazională diferită de costumul lui obișnuit de luptă. Pe lângă echipamentul de luptă familiar, el poartă un praf pe talie, amintindu-le oamenilor de înclinația sa unică pentru curățenie.

În afară de noile skin-uri crossover de mai sus, cele 10 seturi de ținute populare din crossover-ul anterioară dintre Dead by Daylight și Attack on Titan vor fi replicate și pe mobil, acoperind personajele Attack on Titan: Levi, Armin, Eren, Annie, Historia, Mikasa, Kenny Hange, Titan blindat și Titan War Hammer.

Mai mult decât ținute, articole de personalizare crossover limitate masive
Pe lângă aceste perspective de încrucișare, vor exista în același timp farmece masive cu tematică Titan, avatare, recuzită pentru tricouri, ținute generale și accesorii care pot fi deblocate și colectate prin participarea jucătorilor la evenimente cu durată limitată gratuit!

Prima personalizare „accesorie”.
Un nou sistem de accesorii exclusiv pentru dispozitive mobile pentru supraviețuitori va intra online în timpul crossover-ului. Va fi introdus primul accesoriu [Rucsacul Pure Titan]. Aspectul de bebeluș și silueta scurtă îl vor face pe Titan mai puțin terifiant, în timp ce ochii mari și strălucitori și curelele duble în formă de coadă de cal îi sporesc, de asemenea, mult drăgălășenia și adaugă mai multă distracție urmăririi.

Ținute generale Attack on Titan
Sistemul General Outfit este conceput exclusiv pentru Dead by Daylight Mobile. Ținutele generale cu tema Attack on Titan: [Queen’s Ball] și [Regimentul de cercetași] vor fi disponibile pentru toți Supraviețuitorii.

Corpul de cadeți al regimentului de antrenament, aripile libertății ale regimentului de cercetași, cornul de forță al regimentului de poliție militară și trandafirul de pază a regimentului de garnitură… toate simbolurile celor patru regimente sunt imprimate pe tricouri, față și spate, aducându-le un mare tribut celor care perseverează în mijlocul răsturnărilor.

Titan Charms
De la Beast Titan Charm care este gata să arunce piatra, la Cart Titan Charm care aleargă repede pe patru picioare, Jaw Titan Charm cu o mușcătură puternică, Colossal Titan Charm care este acoperit de carne înfiorătoare și Female Titan Charm cu păr blond și ochi reci și frumoși… Nu rata cele 5 farmece Titan și diverse articole crossover pentru a te scufunda din nou în lumea Attack on Titan în Dead by Daylight Mobile!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *