Știri

Dead by Daylight introduce noul mod de joc Lights Out și adaugă ținute noi

Dead by Daylight a lansat recent un nou mod de joc numit Lights Out, care aduce modificări semnificative în experiența de joc. Acest modificator face hărțile mult mai întunecate și elimină anumite avantaje și elemente din joc. Printre schimbările aduse se numără eliminarea urmelor de zgârieturi ale supraviețuitorilor și a razei de teroare a ucigașului, precum și introducerea unor cufere cu obiecte mai bune pe hărți selectate.

Pe lângă lansarea modului Lights Out, Dead by Daylight a adăugat și mai multe ținute noi în joc. Acestea includ Rose Marigold, o ținută de nivel legendar, și Bright Falls, o ținută de nivel foarte rar, ambele inspirate din franciza populară Alan Wake.

Modificările aduse de Lights Out sunt concepute pentru a schimba dinamica jocului și pentru a oferi o experiență nouă și interesantă jucătorilor. De asemenea, o nouă actualizare a evenimentului specific Lights Out a fost adăugată, oferind jucătorilor șase provocări de completat pentru recompense exclusive.

În plus, studioul dezvoltator Behavior Interactive a sugerat că vor veni și alte modificatori în viitor, conform unui sondaj recent efectuat printre jucători. Acest lucru indică faptul că echipa de dezvoltare este deschisă la introducerea de noi idei și concepte în joc pentru a menține interesul și angajamentul comunității.

De asemenea, foaia de parcurs pentru 2024 a Dead by Daylight confirmă planurile pentru modificări suplimentare ale jocului, inclusiv ajustări ale calității vieții și gameplay-ului, precum și implementarea unor noi Killers și supraviețuitori.

În concluzie, Dead by Daylight continuă să evolueze și să ofere noi conținuturi și experiențe jucătorilor săi, menținându-și poziția ca unul dintre cele mai populare jocuri de supraviețuire multiplayer. Fanii pot aștepta cu nerăbdare să descopere ce alte surprize le rezervă acest joc în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *