Știri

Dead by Daylight dezvăluie foaia de parcurs de conținut pentru Halloween 2023

Dead by Daylight a dezvăluit planurile sale detaliate pentru evenimentul de Halloween din 2023, pregătindu-se să ofere jucătorilor o experiență înfricoșătoare și plină de conținut. Cu o varietate de produse cosmetice noi și un eveniment special, luna octombrie promite să fie una aglomerată pentru comunitatea Dead by Daylight.

Iată principalele momente ale foii de parcurs pentru Halloween 2023:

3 octombrie: Jucătorii vor avea acces la produse cosmetice noi în magazin, inclusiv îmbrăcăminte unică și articole speciale.

11 octombrie: Se va lansa volumul 17 al jocului, intitulat “Commitment”, aducând cu el un nou supraviețuitor și un nou ucigaș, împreună cu noi ținute pentru personaje.

13 octombrie: Un stream live special de Halloween va dezvălui informații detaliate despre evenimentele viitoare.

18 octombrie: Începe evenimentul Haunted by Daylight, prezentând articole sezoniere din anii anteriori. Jucătorii pot aștepta recompense zilnice în perioada 18 octombrie – 6 noiembrie.

24 octombrie: Conținutul magazinului Hallowed Blight va fi lansat, oferind mai multe opțiuni pentru ținutele ucigașilor.

Evenimentul special de Halloween, Haunted by Daylight 2023, va aduce o experiență unică, deși detalii specifice despre eveniment nu au fost încă dezvăluite.

Dead by Daylight a fost lansat în 2016 și s-a bucurat de un succes considerabil, devenind unul dintre cele mai influente jocuri horror asimetrice. Cu o comunitate dedicată și actualizări regulate de conținut, jocul rămâne relevant și plin de surprize pentru jucătorii săi.

Pe tot parcursul anului 2023, Dead by Daylight a oferit evenimente și colaborări interesante, inclusiv apariția lui Nicolas Cage ca personaj jucabil. Jocul este disponibil pe mai multe platforme, oferind o experiență horror multiplayer captivantă.

Cu toate acestea, comunitatea Dead by Daylight așteaptă cu nerăbdare evenimentul de Halloween din 2023 și speră că acesta va aduce momente înfricoșătoare și recompense grozave.