Trailere

Dead by Daylight aduce înapoi un personaj după 13 ani

Dead by Daylight surprinde fanii aducând înapoi un personaj uitat din jocul video, care nu a fost văzut de 13 ani. Naughty Bear se alătură listei diverse a jocului, aducând cu el o nouă perspectivă asupra jocului 4v1.

Cunoscut pentru aducerea unor celebre personaje de groază în lumea sa, Dead by Daylight a continuat să-și extindă rosterul, iar de data aceasta, Naughty Bear face intrarea. Trapper, unul dintre personajele originale, primește, de asemenea, o actualizare unică cu o nouă ținută.

Skin-ul Naughty Bear pentru Trapper este perfect potrivit, cu un cuțit mare și un Mori unic. Acest costum clasificat ca Legendar Visceral va fi disponibil pentru cumpărare, tocmai în timp pentru Halloween. Această revenire a personajului uitat se întâmplă după 13 ani de la debutul său.

Dead by Daylight a câștigat notorietate pentru aducerea personajelor de groază într-un joc 4v1, inclusiv cele precum Michael Myers, Freddy Krueger, Pyramid Head și multe altele. Această diversitate face jocul mai mistic și mai înfricoșător.

Cu toate acestea, jocul nu se limitează doar la IP-urile cunoscute; el a fost capabil să-și creeze propriile personaje originale. Unul dintre cele mai recunoscute personaje este The Trapper, care primește acum un upgrade unic, printr-un nou tip de ținută.

Adăugarea skin-ului Naughty Bear la Dead by Daylight deschide oportunități pentru alte skin-uri și inovații în viitor. Cu introducerea Morilor unice pentru skin-urile alternative, dezvoltatorii pot explora noi moduri de a oferi jucătorilor conținut diversificat și memorabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *