Trailere

Dave the Diver sosește pe PlayStation în aprilie, cu DLC-ul gratuit Godzilla ce vine în luna mai

Jocul de aventură de succes “Dave the Diver” de la Mintrocket, care a fost o surpriză plăcută pentru mulți jucători, se pregătește să facă saltul pe platformele PlayStation. Anunțat în cadrul recentei prezentări Sony State of Play, “Dave the Diver” va fi lansat pentru PS5 și PS4 în cursul lunii aprilie. Cu toate acestea, nu s-a specificat încă o dată exactă pentru lansare.

În plus, pentru a bucura și mai mult comunitatea de jucători, Mintrocket a dezvăluit un DLC captivant intitulat “Godzilla”. Acest DLC aduce în joc temutul Rege al Monștrilor, oferind jucătorilor oportunitatea de a se aventura în adâncurile Găurii Albastre pentru a-l întâlni. Cu o lansare programată pentru luna mai, acest DLC va fi oferit gratuit tuturor posesorilor jocului.

“Dave the Diver” a fost un succes notabil pe Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch și PC, vânzând peste 3 milioane de unități la începutul acestui an. Fanii PlayStation vor avea acum o șansă de a se bucura de această experiență captivantă. Pentru o recenzie detaliată a jocului, consultați analiza noastră aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *