Lansări

Dave the Diver se lansează pe 16 aprilie pentru PS4 și PS5, venind în catalogul de jocuri PS Plus

Dave the Diver, dezvoltat de Mintrocket, va fi lansat oficial pe 16 aprilie pentru PS4 și PS5. Jocul urmează să fie inclus și în Catalogul de jocuri PlayStation Plus, oferind abonaților Extra și Premium posibilitatea de a-l juca gratuit încă de la lansare.

În Dave the Diver, jucătorii preiau rolul lui Dave, un scafandru profesionist care explorează misterioasa gaură albastră pentru a prinde pești. În plus față de elementele de pescuit, jocul implică și gestionarea unui restaurant de sushi, aducând o varietate de experiențe în joc. Utilizatorii de PS5 vor beneficia de o experiență îmbunătățită, deoarece jocul va fi compatibil cu feedback-ul haptic și declanșatoarele adaptive ale controllerului DualSense.

După lansare, dezvoltatorii pregătesc noi adăugiri pentru joc, inclusiv noi specii de pești, mini-jocuri și un crossover cu Dredge de la Black Salt Games. De asemenea, un DLC gratuit axat pe Godzilla este planificat pentru lansare în mai, extinzând și mai mult experiența jocului.

Dave the Diver este deja disponibil pentru PC și Nintendo Switch, bucurându-se de succesul comercial și critic, cu peste trei milioane de exemplare vândute de la lansare în iunie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *