Lansări

Dave the Diver s-a lansat pe Nintendo Switch

Jocul de aventură și gestionare a restaurantului cu derulare laterală, Dave the Diver, care a impresionat deja peste un milion de jucători pe PC, este acum disponibil pe Nintendo Switch. După ieșirea din faza de Steam Early Access la începutul acestui an, Mintrocket aduce această experiență subacvatică captivantă pe platforma Nintendo.

Povestea îl are în centrul atenției pe Dave, care intră într-o afacere plină de mister în care explorează o gaură albastră enigmatică pentru a aduna ingrediente. Ceea ce face jocul atât de interesant este că această gaură se transformă constant, dezvăluind noi elemente, viață marină și caracteristici pe măsură ce progresezi în aventură. Aceste ingrediente sunt apoi folosite pentru a crea delicioase preparate de sushi în barul de noapte, unde Dave trebuie să decidă meniul și să aibă grijă de clienți.

Odată cu evoluția jocului, noi arme, instrumente și opțiuni devin disponibile, iar descoperiri uimitoare, precum o civilizație acvatică dispărută de mult, ies la iveală pe măsură ce explorezi misterioasa lume subacvatică.

De asemenea, jocul adaugă conținut nou, cum ar fi scufundările nocturne, capcanele pentru crab, petrecerile cu lobster și numeroase sub-misiuni, sporind astfel complexitatea și distracția experienței. Cu un număr impresionant de jucători de la lansare, Dave the Diver promite să ofere mai mult conținut și actualizări pe parcursul următoarelor luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *