Știri

Dave the Diver depășește 3 milioane de unități vândute în doar 6 luni

Jocul de aventură de pescuit “Dave the Diver” al dezvoltatorului Mintrocket a obținut un succes notabil, depășind recent pragul de 3 milioane de unități vândute la nivel mondial. Lansat în iunie pentru PC și în octombrie pentru Nintendo Switch, jocul a reușit să atragă atenția atât a jucătorilor, cât și a criticilor.

Anul 2023 a fost marcat de lansarea unor titluri AAA de succes, dar și jocurile mai mici au reușit să se impună. “Dave the Diver” s-a dovedit a fi un astfel de exemplu, captând inimile jucătorilor și aducându-i un succes comercial considerabil.

Dezvăluind această realizare pe Twitter, Mintrocket a confirmat că jocul a atins și depășit 3 milioane de exemplare vândute în doar șase luni de la lansare. Această performanță remarcabilă este cu atât mai impresionantă având în vedere dimensiunea relativ mică a studioului și faptul că jocul a primit actualizări de conținut care au menținut interesul comunității.

Lansat inițial pe PC în iunie și ulterior pe Nintendo Switch în octombrie, “Dave the Diver” a primit recenzii pozitive și a fost apreciat pentru originalitatea și captivantul său gameplay. Cu toate acestea, încă nu există informații oficiale privind lansarea pe PS5 și Xbox Series X/S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *