Zvonuri

Datele de lansare ale noului joc Prince of Persia au fost dezvăluite

Un insider cunoscut din industrie a dezvăluit datele presupuse de dezvăluire și lansare pentru viitorul joc Prince of Persia de la Ubisoft și Evil Empire.

Potrivit surselor, Rogue Prince of Persia este programat să fie lansat pe 14 mai 2024. Se zvonește că acest roguelite dezvoltat de Evil Empire, cunoscut pentru Dead Cells, va fi anunțat pe 10 aprilie și va fi disponibil inițial în acces anticipat pe Steam.

Este de remarcat că acest debut cu acces anticipat va exclude lansarea inițială pe consolele PlayStation din cauza politicii PlayStation Store care nu permite astfel de lansări. Cu toate acestea, nu există niciun indiciu că jocul va fi disponibil în programul Xbox Preview.

Se pare că direcția artistică a jocului este puternic influențată de bandes dessinées, iar jocul este de așteptat să primească sprijin considerabil după lansare, cu potențial pentru DLC-uri.

Această scurgere presupune că Ubisoft va anunța și lansa două jocuri Prince of Persia de la dezvăluirea remake-ului The Sands of Time în 2020. Cu aceste două titluri, franciza ar putea rămâne relevantă și interesantă pentru fani în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *