Zvonuri

Dataminer descoperă un teaser Assassin’s Creed Hexe în Mirage

Un dataminer a descoperit un interesant teaser pentru Assassin’s Creed Hexe în fișierele jocului Assassin’s Creed Mirage. Inițial, acest teaser era planificat să fie inclus ca scenă post-credite, dar a fost eliminat. Fișierele dataminate sugerează că Assassin’s Creed Hexe va aborda segmente de poveste legate de viitor.

Teaserul dezvăluit oferă o conversație între doi operatori Animus, desfășurându-se în secolul 22 sau chiar mai târziu. Această conversație face referire la secolul 21 ca la “istorie antică”. Cei doi operatori discută despre o memorie genetică a unuia dintre Isu, care pare să fie un element important al poveștii din Assassin’s Creed Mirage.

Eliminarea acestui teaser din Assassin’s Creed Mirage ar putea fi legată de decizia Ubisoft de a nu include segmente moderne în joc. Cu toate acestea, istoric, indicii post-credite în seria Assassin’s Creed au servit pentru a tachina viitoarele jocuri ale francizei. În cazul de față, Ubisoft a anunțat Assassin’s Creed Hexe în septembrie 2022, și se crede că jocul va fi plasat în Europa secolului al XVI-lea, în timpul proceselor vrăjitoare.

Chiar dacă acest conținut a fost eliminat din Assassin’s Creed Mirage, este posibil să sugereze că Assassin’s Creed Hexe va include elemente de poveste legate de viitor. Cu numeroase titluri confirmate în lucru în franciza Assassin’s Creed, inclusiv Assassin’s Creed Red, viitorul seriei pare promițător.

Assassin’s Creed Mirage este disponibil pe mai multe platforme, inclusiv PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S, iar un port pentru iPhone 15 Pro este programat pentru începutul anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *