Trailere

Data de lansare pentru FPS-ul free-to-play, Histera, dezvăluită cu un trailer epic de joc

StickyLock anunță lansarea Histera, un shooter rapid în arenă, în Early Access pe Steam pe 16 mai. Jucătorii sunt invitați să se alăture haosului din timpurile tulburi ale Histera, unde câmpul de luptă se transformă în mod constant datorită Glitch-ului, oferind o experiență de joc imprevizibilă.

Cu un gameplay de 8 vs 8, jucătorii se vor confrunta în meciuri intense de team deathmatch și controlul teritoriului, în timp ce se luptă pentru supremație. Primele ere incluse în joc includ Montorro, un oraș futurist, Podișul preistoric al Pliocenului și Novgorod, distrus de război în secolul XX.

În plus, jucătorii se pot bucura de personalizarea personajelor și armelor cu skin-uri unice, disponibile în magazinul din joc. Pentru toți cei care se alătură accesului anticipat, este disponibil un skin exclusiv gratuit în primele două săptămâni.

Histera promite să ofere o experiență de joc captivantă și plină de acțiune, iar dezvoltatorul StickyLock promite actualizări regulate pentru a menține jocul proaspăt și interesant pentru comunitatea sa de jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *