Știri

Data de lansare a XDefiant vine „foarte curând”, spune producătorul executiv

După recenta sesiune de testare a serverului XDefiant din 19 până în 21 aprilie, producătorul executiv Mark Rubin a declarat că data de lansare urmează să fie anunțată „foarte curând”.

Rubin a menționat că testul serverului a decurs bine în ceea ce privește dimensiunea și performanța serverului, dar sunt necesare unele ajustări. El a subliniat că aceste ajustări sunt relativ simple și vor fi realizate în curând, dacă nu au fost deja.

Comparând vechiul netcode cu o „chitară veche, cam ruptă”, Rubin a sugerat că noul netcode este ca o „chitară nouă”, care necesită reglaje. El a identificat trei probleme majore întâmpinate în timpul testului: erorile Delta-01 care pot duce la întârzieri suplimentare, întârzierea actualizării barelor de sănătate și matchmaking-ul insuficient de agresiv.

Cu toate acestea, Ubisoft San Francisco se angajează să îmbunătățească aceste aspecte înainte și după lansare.

XDefiant este în dezvoltare pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Cu toate că jocul a întâmpinat mai multe întârzieri de la anunțul său în 2021, se așteaptă ca lansarea să aibă loc în curând. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre data oficială de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *