Trailere

Data de lansare a sezonului 11 al Rocket League a fost anunțată

Sezonul 11 al Rocket League va începe în această săptămână, aducând o nouă arenă plină de culoare și o mulțime de produse cosmetice noi pentru simulatoarele de fotbal cu vehicule cu ritm rapid.

Rocket League Sezonul 11 va debuta în doar două zile, pe 7 iunie. Anunțul a fost însoțit de lansarea unui nou trailer elegant, care oferă o privire mai detaliată asupra tuturor noilor caracteristici ce vor fi introduse în acest sezon.

Noul Rocket Pass al sezonului 11 va include popularul vehicul Nissan Silvia (S13) cu hitbox hibrid, alături de o gamă bogată de elemente cosmetice pentru acest vehicul și multe altele (precum și articole cosmetice universale ce pot fi utilizate de jucători în orice moment). De asemenea, Nissan Silvia RLE va fi inclus în Rocket Pass-ul sezonului 11.

Dar noutățile cosmetice nu sunt singurele surprize ale sezonului 11. Un nou stadion, Estadio Vida, se alătură colecției unice de arene din joc. Inspirată de cartierele rezidențiale din America Latină, Estadio Vida oferă un fundal vibrant și plin de culoare, împreună cu provocări interesante, pentru ca jucătorii să se bucure în timp ce își urmăresc victoriile.

Recompensele competitive din sezonul 10 vor fi disponibile pentru a fi revendicate odată cu debutul noului sezon, oferind jucătorilor care au avansat în clasamentele competitive ale sezonului anterior ocazia de a le obține. De asemenea, evenimentul anual cu durată limitată, Balul de Aniversare, se apropie, iar mai multe detalii despre festivitățile din acest an vor fi dezvăluite în timpul sezonului, în apropierea celei de-a 8-a aniversări a jocului.

Rocket League Sezonul 11 va fi lansat pe 7 iunie, la ora 8:00 PT / 11:00 ET, după o actualizare a jocului care va fi disponibilă pentru descărcare pe 6 iunie la ora 16:00 PT / 19:00 ET. Pentru mai multe informații despre noul sezon, puteți accesa postarea oficială de blog Rocket League Sezonul 11.