Trailere

Darkest Dungeon 2: The Burning Blade DLC anunțat pentru lansare în decembrie

Dezvoltatorul Red Hook Studios a făcut anunțul mult așteptat al primului DLC pentru Darkest Dungeon 2, intitulat “The Burning Blade”. Lansarea este programată pentru luna decembrie, iar noul conținut aduce două clase noi de eroi, Duelistul și Cruciatul.

Duelistul, un luptător în stil scrimă, poate comuta între poziții defensive și agresive, având abilități precum Riposte pentru a ignora apărările inamice. Pe de altă parte, Crusaderul, care se întoarce din temnița cea mai întunecată inițială, este un războinic sfânt cu abilitatea de a folosi Holy Fire pentru a lovi inamicii. Crusaderul nu doar atacă, ci și sprijină echipa prin vindecare și recuperare de stres.

DLC-ul mai introduce și un nou mini-șef de roaming numit Warlord, adăugând un element captivant la provocările existente din Darkest Dungeon 2.

Jocul a trecut printr-un succes notabil, vânzându-se cu peste jumătate de milion de exemplare în prima săptămână de la lansarea versiunii sale 1.0 în mai. Fanii vor putea explora aceste adiții intrigante în universul întunecat al lui Darkest Dungeon 2 în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *