Știri

Darkest Dungeon 2 sosește pe PS5 și PS4 pe 15 iulie

Darkest Dungeon 2, celebrul RPG roguelike dezvoltat de Red Hook Studios, va fi lansat pe PlayStation. După debutul său pe PC anul trecut, jocul se pregătește acum să ajungă pe PS5 și PS4 pe 15 iulie, conform unei postări recente de pe blogul PlayStation. Trailerul de anunț al jocului poate fi vizionat mai jos.

Versiunea pentru console a lui Darkest Dungeon 2 va fi disponibilă pentru achiziție la același preț ca și versiunea pentru PC, adică 39,99 USD. Precomenzile sunt deja deschise, iar jucătorii pot opta, de asemenea, pentru pachetul Oblivion, care include expansiunea The Binding Blade, alături de jocul de bază, la un preț de 44,99 USD.

În martie, Darkest Dungeon 2 a fost evaluat pentru lansare pe PlayStation, Xbox și Nintendo Switch în Brazilia, indicând faptul că anunțurile erau iminente. Cu toate acestea, până în prezent, nu s-a oferit nicio informație cu privire la data lansării pentru Xbox și Switch.

Recent, Red Hook Studios a dezvăluit și Kingdoms, o nouă campanie de sine stătătoare care va fi adăugată la Darkest Dungeon 2 printr-o actualizare gratuită mai târziu în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *