Lansări

Darkest Dungeon 2 se lansează pe Xbox Series X/S și Xbox One pe 15 iulie

Fanii Xbox care așteaptă cu nerăbdare să se arunce în temnițele întunecate și pline de pericole ale Darkest Dungeon 2 pot să se bucure, deoarece Red Hook Games a confirmat lansarea jocului pe Xbox Series X/S și Xbox One pe 15 iulie. RPG-ul roguelike va fi lansat simultan pe PlayStation 5, PlayStation 4 și Nintendo Switch, marcat ca sfârșit al perioadei sale de exclusivitate pe PC.

Darkest Dungeon 2 a intrat pentru prima dată în acces anticipat pe PC în 2021, oferind jucătorilor o primă privire asupra continuării sale mult așteptate a RPG-ului lor plin de provocări. De atunci, jocul a primit numeroase actualizări și conținut nou, inclusiv prima sa expansiune, The Binding Blade.

Lansarea pe consolă a Darkest Dungeon 2 va include tot conținutul lansat până acum pe PC, oferind jucătorilor de consolă o experiență completă. De asemenea, vor putea achiziționa expansiunea The Binding Blade, care adaugă o nouă campanie, eroi și multe altele.

Pe lângă lansarea pe consolă, Red Hook Games a anunțat, de asemenea, o nouă campanie independentă numită Kingdoms, care va fi lansată pentru Darkest Dungeon 2 mai târziu în acest an. Această nouă campanie va oferi o experiență de joc distinctă, cu propriile sale setări, personaje și provocări.

Darkest Dungeon 2 este un RPG roguelike care pune jucătorii în controlul unui grup de aventurieri care explorează temnițe întunecate și pline de pericole. Jocul este cunoscut pentru dificultatea sa provocatoare și pentru atmosfera sa gotică opresivă.

Cu lansarea sa iminentă pe Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 și Nintendo Switch, Darkest Dungeon 2 pare a fi o alegere excelentă pentru fanii RPG-urilor care caută o experiență plină de satisfacții și provocatoare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *