Știri

Darkest Dungeon 2 își extinde tărâmul cu modul autonom gratuit Kingdoms mai târziu în acest an

Red Hook Studios a anunțat un nou mod de joc de sine stătător pentru Darkest Dungeon 2, numit Kingdoms, și va fi lansat mai târziu în acest an.

Kingdoms îmbină o parte din permanența și gestionarea listei din Darkest Dungeon inițial cu traversarea și lupta din Darkest Dungeon 2 și te găsește în cursa împotriva cronometrului pentru a opri o amenințare de a distruge acest Regat ciudat alcătuit dintr-o rețea de hanuri refugiu sigur.

Veți călători prin aceste ținuturi pentru a aduna resurse și a lupta împotriva incursiunilor malefice, folosind resursele dobândite pentru a îmbunătăți eroii și hanurile prin copaci extinși de upgrade. De asemenea, te poți aștepta să mergi în misiuni unice și să lupți împotriva a trei noi facțiuni de monștri: Coven, Beastmen și Crimson Courtiers, independent de modul Confessions original al jocului.

Lansat pentru prima dată în Early Access în Magazinul Epic Games în octombrie 2021 și lansat complet în mai 2023, Darkest Dungeon 2 este o continuare pe rând, pe rând, a celebrului Darkest Dungeon, aclamat de critici. Prezintă imagini 3D în stilul distinctiv al celui dintâi, o nouă structură de călătorie bazată pe alergare, o versiune îmbunătățită a sistemului de luptă pe ture, 14 eroi jucabili, cinci regiuni, cinci șefi de final și un hub metagame numit The Altar of Hope cu upgrade-uri persistente.

Actualizarea gratuită a Kingdoms pentru Darkest Dungeon 2 este programată pentru sfârșitul anului 2024 pentru PC pe Steam și Epic Games Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *